bilde_om_meg

Biografi

 

Jeg heter altså Susanne Arnesen og er født i Fredrikstad 08.06.1982. Idag jobber jeg som pianist, sanger, komponist og dirigent.

familien

Som fireåring begynte jeg å synge i kor og da jeg begynte på skolen startet jeg å ta pianotimer. Den musikalske veien gikk videre til musikklinja på Greåker hvor jeg studerte piano ved Lise Holman, sang ved Birgit Gudim og direksjon ved Jon Fylling.

kor

Etter tre år søkte jeg meg til musikkonservatoriet i Kristiansand. Ved oppfordring fra lærerene ved musikklinja søkte jeg både sang og piano. Jeg ble godkjent på begge studier men valgte piano som hovedinstrument. I Kristiansand hadde jeg pianoundervisning ved Trygve Trædal og Sigurd Slåttebrekk. I løpet av studietiden her hadde jeg masterclass med bl.a. Håvard Gimse, Liv Glazer, Kevin Kenner og Walter Hautzig. I 2005 fikk jeg min bachelorgrad med pedagogikk.

Veien gikk videre til Danmark og Vestjysk Musikkonservatorium. Her søkte jeg meg inn på master og utøvende linje. Jeg studerte piano ved Jørgen Hald Nielsen. Ved siden av tok jeg direksjonsundervisning ved Svenn Skipper. I 2007 gikk jeg ut med mastergrad i klassisk piano. Da jeg var sytten år begynte jeg å dirigere mitt første kor. Foruten et opphold da jeg studerte i Danmark, har jeg jobbet som dirigent siden den gang.